Landbouwdag Alden Biesen 05/07/2015.

Gelukkig iets minder warm dan tijdens de voorbereiding op zaterdag met het opbouwen van de tentjes.
Om 08h00 present. Snel artikelen uitstallen ( wafels, speelkaarten, petten, plooimeters, confituur en pennen ) en de verkoop kon beginnen.
Gelukkig was Gelo-sportief talrijk aanwezig en was Jurgen Lathouwers bereid om mij te komen helpen. Vol geladen met wafels trokken we de weide in en werd elke standhouder aangesproken en met succes. Simonne Schrooten zou onze stand beheren. Wat bleek: Simonne begon eveneens de mensen aan te spreken hetgeen de verkoop bevorderde. Met spijt moest zij het toneel verlaten omstreeks 12h0011h30: wafelverkoop beeindigd ( uitverkocht ).
Jurgen werd vervangen door Ferdi Lindelauf. Vanaf nu begon de verkoop van de andere artikelen. Enige tijd later werd Ferdi vervangen door Niels Kellens en dit tot bij het arriveren van Hilde omstreeks 14h30.
16h30: een naderend onweer deed de mensen te vroeg vertrekken.
Conclusie: dankzij de heel fijne samenwerking met Gelo-sportief ( leveren van helpers: Jurgen, Ferdi en Niels ), Simonne, Hilde en de talrijke kopers kunnen we weeral spreken van een zeer geslaagde actie.
Netto opbrengst: 1.335,00 euro
Nogmaals dank aan iedereen en aan diegene die ik zou kunnen vergeten zijn.
J.P.

Reacties zijn gesloten.