Cristal Alken classic: zaterdag 06 juni 2015.

 

 

Met de steun van Peter Davis en het voltallig bestuur van wielerclub Cristal Alken mochten we weeral ons tentje plaatsen tijdens hun jaarlijkse fietstocht.

Een aangenaam temperatuurtje deed de deelnemers massaal toestromen.
Omstreeks 06h00 kon de opbouw van ons tentje beginnen. Onder druk van Peter had ik de wagen  vol geladen met gadges, die verkocht werden in de vorm van een tombola: 5,00 euro per lot, altijd prijs.
Niet minder dan 450 lotjes werden klaar gemaakt. Omstreeks 10h30 kon de verkoop beginnen.
Rond de middag deelden we ons vlug in in bepaalde groepen: Wim Snellings en Peter David beheerden ons standje, Kristine Reenaers en ikzelf trokken er op uit en overtuigden de terugkomende fietsers om een lotje aan te kopen.
Omstreeks 15h00 hadden we nog een 80-tal lotjes over. Gedreven zoals we waren hadden we voorgenomen om deze nog vlug te verkopen. Hetgeen ons ook lukte dankzij de zeer vrijgevigheid van menig koper.
Fier begaf ik mij om 16h17 naar onze stand met lege handen. Alles was verkocht (hetgeen zelden gebeurt).
Voldaan en met een goed gevoel keerden we huiswaarts. Tijdens onze actie kregen we regelmatig bezoek van mensen van het bestuur. We hadden het gevoel dat we welkom waren en dat geeft soms een grotere voldoening dan het resultaat.
Resultaat: 2.277,50 euro
Dank dan ook aan de talrijke kopers, fietsclub Cristal Alken, die dit mogelijk maakten, en de helpers van dienst.
Helpers van dienst: Wim Snellings, Peter Davis, Kristine Reenaers

Reacties zijn gesloten.